Tävlar hoss Foki!

Hej!

Nu är jag med och tävlar hos Foki! I samarbete med www.forhair.se 

Nu ska jag iväg! Hej då!  

Håålll tummarna för mig!

Shoppa Shoppa!

Hej !

Just nu är jag i lägnheten och har tråkigt! Jag måste lytta från datorn snart för att min bror ska ha den i en halvtimme.
Imorse vár jag mamma, syrran, pappa och mormor i lager 157. Det fanns typ jeans för 1:- där. Innan hade dem typ kostat 600 nåt... Men jag hittade inget. Men jag hittade däremot 2 linnen! Från typ Björkvin. Ett  mörktgrönt! Höstfärg! Och ett vitt! Senare idag eller så´ska jag köpa fler färger. Mamma sa att jag skulle det! It´s her money.

Iförigår köpte jag mer strumpbyor och en lilla väska från Lindex.

När jag kommer till stockholm ska jag köpa dem här skorna!

Okej ni får se dem senare!  

Nu har jag det jag vill ha.... Nästan

Hej!

Igår åkte vi till västervik, så jag är i västervik nu ^^ Heheh...
Hela helgen har varit ganska stressande. Men så kvällen i lördags var jag avslapnad. Angående Lördagen så hade jag jättetrevligt! Och jag vill säga Tack till personen som var huvudpersonen till att det blev så roligt! Jag hoppas du vet vem du är.

Idag var vi runt om i västervik... Det var inte jättekul men det var okej... Men jag fick iaf dem saker jag ville ha! Så över det är jag ganska glad. Det var det här som jag "shoppade" idag:

Svarta Nylonstumpbyxor

Dip eyeliner

Concelar (stavning?)

Och i skokällaren fanns det ett par jättesnygga skor... Men dem köpte jag inte :/ Vill så gärna ha dem! Men jag ska äta nu så jag hinner inte visa dem... Och bilder blir dte inte på hela veckan, så att ni vet. För this is pappas dator!

Lots of Love// Sharmila

Äventyr ikväll!

Helloi!

Nu har jag fört över lite bilder från kameran till datorn så det är vad jag bjuder på idag. Jag kanske även hinner och lägga in en bild på mig senare! Jag ska nämligen ut på ett litet "äventyr" ikväll ^^ Ska bli kul!



Heeh.. This was mee on the diwali party! Lockarna blev typ lite missbildade^^^



Haha jag och Mickan busade lite i måndags!..


Haha.. Jag klänger på mickan!




Haha! Mickan tog mitt deoderant-lock och satte det på näsan...


Nu ska jag fixa ett grattis kort!

Lots of Loev// Sharmila ♥

Stressigt!

Hej!

Idag kanske det bara blir ett inlägg!
På söndag åker vi till västervik så jag mst packa! och imorn ska jag på fest! Funny! Inget mer om det! Så jag måste fixa lite!
Och så har jag en massa läxor! Men nu mst jag gå!

Vann!

Hej!

Igår när jag kollade mina kommentarer såg jag att jag hade vunnit en tävling hos Amanda! Yeiii! Jag vann ett vitt glittrigt ögonskugga och en läppglans! E lycklig! Haha första gången jag vinner något hos någons blogg!
Haha! Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag ja jag är lycklig ja jag är lycklig....

      






Heheh....! Lite överdriven kanske... ^^

Lots of Love// Sharmila ♥

Jippi!

Hej!

Jag var väldigt sur av en anledning att vi skulle åka till västervik på lördag men nu är planerna ändrade och vi åker på söndag! Hmm! nu har jag mycket att planera!
See u!

Lot of Love// Sharmila ♥

Jippi!

Hej!

Jag var väldigt sur av en anledning att vi skulle åka till västervik på lördag men nu är planerna ändrade och vi åker på söndag! Hmm! nu har jag mycket att planera!
See u!

Lot of Love// Sharmila ♥

Först tänkte jag + NU ------

asså! shit! Rubriken säger allt!

Västervik=----------- spec på lördag!

Diwali Fest!

Bonjour!


Om 5 min ska vi iväg till kvällens fest! JAg tycker att resultatet blve ganska fint! Med mitt hår och så. ursäkta om det blir konstig stavning och så men ska gå nu!
Wich me luck!

Lots of Love// Sharmila ♥


Diwali Fest!

Bonjour!


Om 5 min ska vi iväg till kvällens fest! JAg tycker att resultatet blve ganska fint! Med mitt hår och så. ursäkta om det blir konstig stavning och så men ska gå nu!
Wich me luck!

Lots of Love// Sharmila ♥


HAPPY DIWALI!

hej!

Eller egentligen ska man ju säga Happy Diwali! de flesta som känner mig vet ju att jag kommer från indien och är hindu!
Idag är det Diwali, det rä som indisk nyår! Även kallad ljusfesten!
Idag ska vi på fest! det ska bli roligt! Jag ska ha min gula klänning idag! Så den kommer ni få senare idag... eller iaf imorn.

Lots of Love//Sharmila ♥


Det här är svavelstickan! inte nåt annat! Jag är inte rasist! Indien hade det här tecknet och sen ändrade Hitler typ på det! 

 

Fint <33



<333

Instängd!

Hej!

Nu är jag ganska sur! Jag har varit inomhus i 7 dagar! Jga är instängd! Min mamma har inte låtoit mig gå fast jag bara e lite förskyld! Men nej, hemma ska jag vara!

E så sur! haha! lämna en kommentar för så blir jag glad :) för detta inlägg kommer bara fortsätta surt!

love/ Sharmila


Gummiboll ^^

Hej!

Sitter fortfarande och småhostar! Det där med "mirakelmedicin" (hehe) det får ni se imorgon, eller i alla fall senare.
Igår köpte pappa en ny träningboll! den så rolig att studsa på! Haha, och så är den ju till för att träna på... Kanske inte lika roligt. Men, men här kommer en enkel bild på träningsbollen och på min nya mus som typ inte har når batteri! -.-

Love/ Sharmila ♥



Ful matta vi har! haha det märker jag nu!



Den där saken som man ska rulla med, där ska det lysa rött! Men detn har ingen batteri...

Dålig Uppdatering!

Hej!

Förlåt för en sån dålig uppdatering! Men jag har jättesjuk och inte haft någon ork att resa mig från sängen och skriva ett inlägg!
Nu är jag bara lite kraslig i halsen och snuvig! Jag antar väl då att jag ska till skolan imorn, om mamma tillåter det. Hon vill ju att jag ska bli helfrisk! Men då ska jag visa lite mirakel medocin ^^som verkligen funkar! Men nu ska jag gå och dusha! Hehe har inte gjort det för jag vakna så sent! Men det här är allt jag ska göra idag!

Dusha

Städa mitt rum

vissa er lite mirakel medicin ^^

Fixa det där med bioklubben!

Vissa er min nya mus och familjens nya träningsboll( den e så rolig) 


Love
/ Sharmila ♥
 


Hoppas!

Hej alla sötnosar!

Nu sitter jag och kollar på Top Model 12! Roligt! Men iaf.
min mus dog igen! haha men då fick jag ju ta den nya! Jag har ingen ork att lägga upp en bild på den nya, men det kanske jag kan göra imorn. Jag kommer definitivt stanna hemma imorn men hoppas att bli frisk så snart som möjligt så att jag kan ta mig till skolan!
Just nu sitter jag och kollar på en tjejs tjejs blogg vars namn är Elsa och och väntar på att hon ska berätta vem som är vinnaren av en tävling som hon! Jag hoppas ju att jag vinner! Jag menar jag är sjuk och allt, hehe ^^
Men nu ska jag fortsätta att kolla på Top Model!

Love/ Sharmila ♥

Tävling Hos Frida Sjöblom!

 


Hej

Nu har Frida en tävling på gång! So ofcourse är jag med och deltar hon henne! Hon samarbetar med Frozza och denna gång kan man vinna smycken för 300 kronor från Friis & Company!
Jag älskar nät folk har tävlingar på sina bloggar! Dem gör så att man blir glad!
Men nu ska jag gå!



Hoppas jag vinner!

Love/ Sharmila ♥

Feber! Datordamp!

Hej!

Ushh... det började igår kväll efter att ha varit och sett Fame som jag kände mig dålig och började frysa! Jag hade 2 koftor på mig och ändå frös jag som fan! Senare när jag skulle blogga lite och kolla lite andra saker på nätet funkar inte min mus! Den typ helt paj!
Jag kollade på The Guru och kände mig skitdålig! Jag orkade inte se slutet så jag stängde av tv:n. En timme efter då klockan var halv 12 kände jag mig jättesnurrig och hadr ont i magen. Jag gick uppp och tog en alvedon. Sen gick jag och la mig! Jag typ kallsvettades eller nåt!
Jag somnade och efter en timme igen vaknade jag av att jag kände mig yr och jag kunde knappt sova. Jag låg i min säng och stönade!

Nu på morgonen hittade jag en mus i förrådet som var ny! Men när jag sätter på datorn funkar den! Hallå den dog ju igår! Och den nya musen var så fin!
Senare idag ska vi till min storebrors grav... Han dog när han föddes och skulle vara 14 idag om han levde :( Men nu ska jag fixa iordnin lite varm chocklad eller nåt!






Love/ Sharmila ♥

Fame!

Hej!

Idag var jag och kollade på Fame med min mamma, syrran, och mammas kompis. Träffade Susan(klasskamrat) där. Hon hade oxå vart och kollat på den filmen. Jag frågade Cissi om ville följa med men hon sa att det var fint väder... Okej.. Men nu ska jag typ ringa bioklubbens kundtjänst och sätta in lite poäng. Vi blev medlemar efter att vi kollat på filmen^^ Hehhe..
Filmen va typ inte så märkvärdig, tyckte syrran och mamma, men jag själv tyckte den var ganska bra! Fast det kändes som om det bara var en kopia av den gamla filmen. Men annars var den ganska bra!  Och det var roligt att se på den eftersom jag själv går på en sån skola... Fast vi har inte lika stränga lärare, inte utslitna lokaler och dessutom är vi inte lika duktiga som man måste va för att komma in i den skolan! Men nu måste jag gå fixa annat!



Sevärd film! ;)


Love/ Sharmila ♥


Fredagsmys!

Hej!

Kom hem från skolan lite tidigare. Jag och Mickan funderade på att göra nåt men sen strunta vi i det. Så nu sitter jag och försöker få bort nagellacken från mina naglar. Tänkte Måla över med nåt enkelt. Hade typ Hollywood naglar förra veckan.  Typ röd röd nagellack! Eller kan man säga så ^^? Ni får se en bild lite senare. Det kommer knappast bli nåt speciellt, men det får bli nåt till nicke nyfiken ^^

Love/Sharmila ♥

Dålig uppdatering :(

Hellou! E på väg att bli typ sjuk. jag har haft lite ont i öronen... Men jag har varit skit trött hela veckan. Idag ska jag lägga mig tidigt.
Nu kollar jag typ på Sining Bee Celeb..Tråkit men iaf, hon Hanna Hedlund hon påminer mig om min förra danslärare. Hon jobbar fortfarande på skolan men hon e inte min lärare :( Petra heter hon, och på tal om Petra så är hon gravid! Jag och Cissi har typ undrat i flera veckor om hon var gravid, men vi fråga inte såklart! Men en gång fråga mickan om hon inte ville ha barn! Vi fick nåt konstigt svar. men aja.... Iförigår fråga nån unge i fyran om hon var gravid. och det var så det kom ut. Aja... Jag är glad för hennes skull!
Men ajj! Jag har växtverk! Uchh! Men jag blir ju längre! det är bra ^^
Men nu ska kolla om det finns nåt vettigt att titta på, på tv:n

Love/Sharmila ♥

Huvudvärk


Nu har jag lite huvudvärk och orkar inte skriva så mycket.. Men det kommer nåt iaf senare.... Så håll utkik!
Men nu har jag bestömt at framåt i veckrona ska jag börja med designen på allvar! Men jag ska fota lite oxå då! Men lite ändringar kanske ni ser då och då!

RSS 2.0