RÖSTA :) <3

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Våfflor till middag! Vet vad ni tänker.....^^

Hej!

Rubriken beskriver det mesta, alltså att det blev våfflor till middag! Jag vet att det inte är väffeldagen idag men eftersom pappa föredrar att äta riktig mat så passar det just att vi åt våfflor idag. För komplicerat, jag tar det en annan dag ;)
Ni ska få se min "fin fina" våffla!
Även fast den inte blev så fin så blev den god! Jättegod :) Mums...
Nu ska jag renskriva texten om St.Patrick´s Day på datorn, sen ska jag lära mig ett manus och sen ska jag kolla på Destperate Housewifes!
Jag kanske hinner lägga in någon inlägg under tiden!

Hej då!

H&M

Hej!

Idag har vi när vi var i centrum skaffade mamma H&M club kort! Jag vet inte om man får rea ibland och så, men det kan vara bra och ha ett club-kort!
Samtidigt som vi skaffadeH&M club kort köpte jag en svart jacka/kofta med guldknappar! Jag har velat ha en sån jacka jättelänge fast mörkblå (vet  inte om det var i samma model men liknande iaf) men den fanns inte så jag köpte den den svarta! Mamma köpte också vita knästrumpor till mig! Jag har även kikat in dem långt innan men jag har som sagt aldrig köpt dem! Imorgon ska jag visa dem! Nu ska måste jag plugga och göra läxor!

Hej då!

Renoveringen startar nu!

Hej!

Det har länge pratats här hemma om att vi ska ha dusch i badrummen istället för badkar och tvättmaskiner men det trodde jag bara var snack. Men det var det ju till en viss del i början men nu ska vi äntligen få duschar! Vi kommer även göra om i mitt rum! Skitglad! Vi kommer typ (70% säker)  köpa en garderob till mig från IKEA!
Här är den garderob som vi troligtvis ska köpa till mig!
Garderoben ser mycket bättre ut i verkligheten, och det är dessutom en spegel på den ena skjutdörren, men jag antar att det finns olika kombinationer av dörrarna!
Jag är jätteglad att vi ska göra om i mitt rum och "renovera" i badrummet!

1. Nu behöver jag inte stressa på mornarna lika mycket som jag gjorde förut, nu kommer det att finnas 2 dushar!

2. Mitt rum kommer att se mycket fräshare och mindre stökigt ut!

Oj jag glömde! Jag kommer att slänga min byrålåda så då får jag ganska mycket plats i mitt rum också! Och så glömde jag att vi även kanske kommer bygga en "inbyggd"  garderob i den lilla hallen ( vi har två utedörrar, så då har vi också 2 hallar :))

Det kommer att krävas mycket jobb och tid så det kommer nog ta lång tid innan jag kan visa bilder å allt när det är klart! Det är inte lite som ska göras heller....
Nu ska jag titta på tv innan jag och mamma går till Kista centrum!

Hej då!

Fest, trött och lite till

Hej!

Nu ska jag egentligen ska jag fortsätta att städa mitt rum men jag har ingen ork! Igår när jag var på maskerad dansade vi jättelänge, och nu är jag trött och har ont i benen! Men jag ska inte klaga för mycket för jag hade faktiskt ont innan jag gick på festen också, och trött är jag för att jag somnade vid 12 och vaknade tidigt.
Igår hade vi iaf jätteroligt!
Jag var en buggdansare! Kanske man inte skulle säga om jag gick på stan med dem maskerad kläderna (dem såg ganska vanliga ut), men jag gjorde iaf mitt bästa för att se ut som en buggdansare ;) Här kommer iaf några bilder från igår.
Här är Madonna och Superman med Afro!
Cissi c och AnnikaHär är Michael Jackson (Viola) och 80-tals bruden (Cissi B)

Förlåt för att det inte blev någon bild på mig, men jag tog aldrig kort på mig själv och
dem flesta bilderna som jag tog blev suddiga så jag lägger inte upp dem, men jag kan berätta vilka främlingar som jag träffade på festen!
Jag träffade Catwomen, Discogubben,  en emo, 2 Hip Hopare och en Teddybjörn! intressanta typer ;)

Börjar redan längta efter nästa fest! Innan dess hör jag iaf av mig ^^

Hej då!

Back from the past

Hej! Det var verkligen jättelängesedan jag bloggade! Men nu är jag tillbaka på mina fötter och ska börja igen. Jag sla börja med att ändra design m.m och så ska ni få mer bilder! Min kamera dog typ och fick typ tillbaka livet efter 2 månader, så nu ska jag passa på att andvända den! Skriver mer senare.
Nu ska jag till tvättstugan och hjälpa mamma! Ses!

RSS 2.0